Kreatívny workshop na SPŠ

Dňa 15.3.2019 prebiehal na SPŠ Svidník workshop zameraný na tvorbu Stop motion videa, ktorého sa zúčastnili študenti a pedagógovia zapojení do prebiehajúceho projektu Erasmus+ K2 „Filmmaking journey: from scratch to screen“.

Cieľom školenia bolo poskytnúť základné informácie o tvorbe tohto druhu videa, ako aj podporiť kreatívnu činnosť v skupinách. Každá skupina prišla s nápadom, ktorý chceli rozpohybovať. Šikovná lektorka Lenka Šturmankinová z filmového ateliéru SPÚŠŤ (Košice), ktorí sa zaoberá vzdelávaním širokej verejnosti v oblasti filmovej a animovanej tvorby, a organizovaním kreatívnych voľno časových aktivít , nám o danej problematike nielen prednášala, ale nás aj viedla pri vizuálnom zhmotňovaní našich predstav.

Výsledky našej práce budú mať premiéru v Máji v dome kultúry vo Svidníku, kedy pripravujeme vyvrcholenie dvojročného projektu na ktorom vzniklo množstvo zaujímavých videí . V rámci prezentácie pripravujeme taktiež módnu prehliadku a výstavu prác študentov odboru propagačná grafika.

Stránky: 1, 2, 3
Adresa: Sov. hrdinov 369/24
               Svidník 089 01
Tel.: 054/ 788 1810
Fax: 054/ 788 1812
E-mail: skolaspssvidnik.sk
© 2010 SPŠ Svidník|Na celý obsah webovej stránky sa vzťahujú autorské práva. Jeho ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom SPŠ Svidník.
Realizácia © 2010 GRAND-STUDIO - tvorba webových stránok a počítačová grafika